Buchetul curgator este cel mai elegant si mai impunator tip de buchet. Pentru acest buchet se folosesc, in general, flori la fel de rafinate precum trandafiri, orhidee phaleonopsis sau cale.

Buchetul de mireasa curgator, fiind unul dintre cele mai elegante tipuri de buchete, este si unul cu care trebuie sa te potrivesti, fiind destul de “pretentios” in alegerea stapanei. In general, nu este indicata alegerea unui buchet curgator in cazul in care mireasa poarta o rochie de tip printesa, sau daca aceasta este prea mica de inaltime.

Insa, pentru rochiile cu decolteu in A sau cele drepte, buchetele curgatoare sunt chiar indicate. In plus, buchetele curgatoare sunt printre putinele potrivite pentru rochiile de mireasa tip sirena, mulate pana la genunchi si closate spre poale. In acest caz, buchetul curgator inalta si subtiaza mireasa, mai ales daca aceasta este de talie mignona. O alegere perfecta a buchetului curgator va fi si daca mireasa alege sa imbrace o rochie victoriana sau cu o trena foarte lunga.

In orice caz, buchetul trebuie sa se asorteze atat cu rochia, cat si cu stilul nuntii. Astfel ca, daca-ti doresti o nunta relaxata sau in mijlocul naturii este indicat sa nu optezi pentru buchetul de mireasa curgator.