Pentru o zi superba de primavara-vara si o mireasa proaspata si frumoasa, propunem alegerea unui buchet de mireasa compus din cale sau cale in combinatie cu alte flori.

Cu toate ca au fost considerate mult timp flori care pot aduce ghinion unei tinere mirese si au fost inconjurate de diverse superstitii, astazi calele sunt folosite foarte des in aranjamentele florale pentru nunta. Ele au devenit un simbol al frumusetii magnifice, a elegantei si al stilului.

Buchetele de mireasa din cale sunt potrivite pentru persoanele care sunt pline de romantism si pasiune. Miresele care il aleg sunt caracterizate prin jovialitate, inocenta, rafinament si bun gust.

Desi cala alba a devenit deja reprezentativa pentru acest tip de floare, ea este din ce in ce mai cautata in variantele colorate care sa aduca un constrat subtil cu rochia alba de mireasa. Fiind o floare ce se planteaza primavara si infloreste in lunile de vara, cala este perfecta pentru a fi folosita pentru o nunta de vara cu un buchet de flori fresh.

Reclame