Pentru un buchet de mireasa cu adevarat impresionant cel mai bine este sa va alegeti florile in functie de sezon, astfel puteti da chair o anumita tematica nuntii voastre.

Vara fiind sezonul florilor, va puteti alege din numeroase varietati florale si culori pentru buchetul dumneavoastra. Chiar daca majoritatea florilor sunt importate, cel mai bine ar fi sa mergeti pe florile de sezon pentru un plus de prospetime si eleganta.

Floarea soarelui poate fi folosita foarte bine intr-un buchet de mireasa combinat cu trandafiri albi de culoare alb-fildes. Vor da un aer romantic si visator intregii nunti.

Hortensia a fost alegerea actritei Jennifer Aniston la nunta ei cu Brad Pitt din anul 2000. Hortensiile sunt foarte cautate pentru buchete de nunta pentru florile mari rotunde colorate in nuante de roz, albastru, violet, rosu si alb. Combinate cu orhidee de tip cymbidium vor da nastere unor buchete pline de viata, culoare si parfum.

Chiar daca nu este neaparat in ton cu rochia de mireasa, buchetul acesteia trebuie sa fie unic si sa o puna in valoare cat mai mult!

Reclame