Fie ca vrei un buchet mai traditional compus din trandafiri rosii sau albi sau un buchet mai sofisticat din orhidee imperiala trebuie sa tii cont ca acesta sa reflecte personalitatea ta si sa fie un buchet simplu de care lumea isi va aduce aminte mult timp dupa nunta ta!

Si cum altfel, sa faci acest lucru decat alegand un buchet de mireasa clasic, ce nu va putea niciodata sa isi piarda din farmec. Buchetele de mireasă clasice reprezintă un must-have in acest sezon. Iar florile preferate ale mireselor pentru acest tip de buchet sunt, bineinteles, trandafirii. Deoarece sunt disponibili in numeroase varietati si culori si se asorteaza perfect cu o rochie clasică alba fara trena, acest tip de buchete simple au devenit foarte cautate. Chiar daca un singur tip de floare în buchetul miresei poate fi considerat banal, există ceva fascinant în forma rotundă şi clasică a acestor buchete ce îi conferă o notă distinsă.

De asemenea, stilului clasic îi aparţine şi buchetul de mireasă din orhidee – cele mai expresive flori ce simbolizează eleganta si rafinamentul.
Ca şi substitut al trandafirilor, orhideele pot da in plus o nota de naturalete si lux evenimentului.

Buchetul de mireasă pe rotund reprezintă, prin forma sa, un simbol al sentimentelor puternice pe care le poarta tanara mireasa si este in acelasi timp, prin compozitia si culoarea sa un buchet spectaculos. Colorat sau neutru si bine proportionat, acest buchet va aduce bucurie, speranta si buna dispozitie oricarei tinere mirese si multe fotografii de vis!