Noile tendinte in materie de buchete de mireasa arata inclinatii spre culorile pastel sau culorile exotice cat si spre buchetele ce par o adevarata explozie de culori.

Trandafirii rosii, simbol al iubirii si al pasiunea, raman in topul celor mai utilizate flori in buchetele de mireasa. Un astfel de buchet nu este doar un accesoriu pentru mireasa, ci este ridicat la acelasi rang cu rochia acesteia si cu voalul. Unei o rochii simple dar elegante, acesta ii confera o tinuta cu bun gust.

Tot in categoria buchetelor clasice intra si buchetele de mireasa din flori albe. Acestea sunt ideale pentru rochiile albe sau crem, si pot improspata tinuta miresei daca in compozitia acestora se mai adauga cateva mici frunze decorative.

In cazul in care vrei sa optezi pentru un buchet de trandafiri mai special, dar nu tocmai extravagant, iti recomandam un buchet de trandafiri multicolori cu care vei face in mod cert senzatie.

Fie ca vrei un buchet traditional sau unul care sa fie in acord cu tendintele actuale, trandafirii raman o piesa de rezistenta, caci ei simbolizeaza atat eleganta cat si rafinamentul in cel mai simplu mod posibil.