Trandafirii sunt un simbol stravechi al iubirii si au capatat semnificatii aparte datorita frumusetii lor deoseite. Homer spunea in Eliada ca pentru a-i apara in lupte, scutul lui Achile si coiful lui Hector erau impodobite cu trandafiri. Chiar vestitul rege al Frigiei, Midas, caruia Dyonisos i-a indeplinit dorinta de a transforma tot ce atinge in aur, ar fi avut in gradina lui trandafiri cu 60 de petale.

Trandafirii roz cu aspectul lor indraznet si vesel, fac impresie demna de remarcat si transmit un mesaj simplu : fii vesel.

Dand doriti sa aveti la nunta dumneavoastra buchet de flori proaspete si vesele, combinatia de trandafiri roz cu gerbera ar fi alegerea potrivita. Gerbera exprima bucuria si afectiunea. Semanand destul de bine cu floarea-soarelui, gerbera este una dintre cele mai frumoase flori, datorita poate si diversitatii culorilor in care aceasta se regaseste: roz, alb imaculat, galben intens, rosu si alte nuante.

In limbajul florilor gerbera semnifica inocenta si puritate, dar si bucurie, voiosie, semnificatii date de varietatea culorilor. Un buchet din gerbera si trandafirii roz poate sa va revigoreze si sa transforme ziua nuntii dumneavoastra intr-una plina de prospetime si colorit.