Un buchet de mireasa din hortensii poate fi un aranjament minunat de flori simplu. Desigur hortensiile pot forma si un buchet de mireasa mai complex,in combinatie cu alte flori. Oricare ar fi cazul, aceste flori mici si romantice vor adauga o eleganta aparte buchetului tau.

Pentru miresele care aleg o rochie de mireasa simpla, alba si clasica, un buchet din hortensii albastre si trandafiri albi mici, poate fi alegerea cea mai buna. Culorile naturale ale hortensiilor, fie ca vorbim de albastru intens, verde sau roz, se pot preta foarte bine la orice rochie alegeti si pot chiar dicta o tematica coloristica a intregii nunti. Inflorescenta acestora rotunda va face cu siguranta ca buchetul tau sa fie centrul atentiei.

Chiar si domnisoarele de onoare isi pot alege buchete din hortensii, rochiile in culorile pastel fiind scoase in evidenta prin finetea si subtilitatea culoriilor acestor flori. Totodata, poti sa adaugi cateva floricele chiar si in parul fetitelor, pentru un aspect cat mai diafan.

Mai jos sunt cateva example de buchete cu hortensie, in combinatii de culori cat mai atragatoare, tema principala fiind albastrul, o culoare simbol pentru onestitate si incredere.

Reclame